ماموستا سید امجد قضایی عنوان داشت: حضور حداکثری مردم در پای صندوق های رأی برای انتخاب نماینده اصلح و متدین که زبان ملت باشند، بسیار مهم است، زیرا انتخاب نمایندگان اصلح می تواند آینده روشن کشور را تضمین می کند.
ماموستا جلال مرادی با بیان اینکه مردمداری رمز و راز حیات اجتماعی یک مسلمان است؛ از مردم درخواست حضور در صحنه ی سرنوشت ساز انتخابات یازدهم اسفندماه نمود.
ماموستا جلال مرادی عنوان کرد: با حضور حداکثری در راهپیمایی 22 بهمن یکبار دیگر ورق زرینی با حضور گسترده خود رقم می زنیم، لذا وعده ما حضور پرشکوه در راهپیمایی 22 بهمن روز یکشنبه است.
ماموستا سید امجد قضایی با بیان اینکه عقد اخوت پیامبر(ص) با علی(ع) بیانگر شخصیت والای امیرالمؤمنین است، عنوان کرد: آیات قرآن کریم به ما نشان می دهد که بی احترامی به والدین بعد از شریک قرار دادن برای خدا بزرگترین گناه است، و همچنین واجب ترین واجبات احترام به پدر و مادر است.
ماموستا جلال مرادی با بیان اینکه مشارکت در تعیین سرنوشت نه فقط یک حق بلکه تکلیفی شرعی و عقلی است؛ عنوان کرد: اگر به مسائل و سرنوشت کشور اهمیت می دهید، روش ایجاد اصلاح و تغییر در وضعیت، در نظام مبتنی بر مردم سالاری دینی شرکت فعال در انتخابات است، زیرا شرکت در انتخابات مشاوره دادن مردم به نظام در خصوص نحوه اداره کشور است.
ماموستا جلال مرادی عنوان کرد: اجتماع هفتگی مسلمانان در مسجد جامع فلسفه دارد؛ که هدف از نماز جمعه جمع کردن مردم و یک پارچگی و اجتناب از تفرقه است، پس ادای آن بدون ضرورت در اماکن متعدد موجب تفرقه و پراکندگی است.
ماموستا جلال مرادی عنوان کرد: قرآن مجید در یک قانون کلی همه مومنین را با هم دوست و برادر می داند که باید برای پیشرفت در امور دنیوی و اخروی خود کمک حال همدیگر باشند.
سیده جمیله فتح الهی با بیان اینکه شبهات مختلفی از سوی دشمنان اسلام برای زنان مسلمان مطرح می شود؛ عنوان کرد: اگر زنان ما در مسیر سیره حضرت زهرا (س) قدم بردارند هیچ قدرتی توان مقابله با آنها را نخواهد داشت و دشمنان اسلام قطعا خوار و ذلیل خواهند شد.
همزمان با سالروز وفات حضرت امالبنین (س) و روز تکریم از مادران و همسران شهداء، مسئولان شهرستان دیواندره از 30 مادر و همسر شهداء این شهرستان تکریم به عمل آوردند.
ماموستا جلال مرادی با بیان انیکه روش اسلام در تربیت کودک، محبت، پند و نصیحت توام با مدارا و احتیاط است؛ عنوان کرد: لازمه تربیت صحیح کودک، یاری گرفتن از قرآن و احادیث و رعایت موازین اسلامی است؛ در تربیت اسلامی افراط و تفریط دیده نمی شود و فقط از این راه می توان افرادی معتدل را تربیت کرد، به طوری که تمام قوای او اشباع و تعدیل شوند و جسم، روح و عقل هماهنگ ...
ماموستا جلال مرادی با بیان اینکه خانواده مدرسه محبت و دوستی است؛ عنوان کرد: ارزش خانواده بیش از هر چیز بر پایه مودت و دوستی بین اعضای آن استوار است؛ لذا خانواده محیطی است که امکان درمان مشکلات به صورت طبیعی در آن فراهم است
ماموستا جلال مرادی عنوان کرد: از دیدگاه اسلام حقوق همسایه آننقدر مهم بوده که خداوند متعال این مطلب را در کنار عبادت و توحید خویش و نیکی به والدین و یتیمان و خویشاوندان بیان فرموده است.
ماموستا سید امجد قضایی عنوان کرد: اصل مملکت و بنیاد آن ملت است و مجلس مکانی است که این ملت در آن جمع می شوند لذا عظمت هر ملتی به عظمت مجلس بستگی دارد؛ اگر مجلس با شور و مشورت برای حل مشکلات آن ملت حرکت کند ، در نتیجه باعث به وجود آمدن عظمت بزرگی برای آن ملت می شود.
ماموستا جلال مرادی گفت: ماهیت علم در قرآن ، نور، روشنایی و خیر فراوان و همچنین علم سرچشمه پیشرفتهای روحی و معنوی ، سرچشمه پیشرفتها تقوا و ترس از خدا است.
ماموستا سید امجد قضایی ضمن دعوت امت های اسلامی به اتحاد در مقابل استکبار تأکید کرد: امروز جبهه کفر همه با اتحاد در فلسطین اشغالی مشغول تجاوز هستند، لذا می طلبد امروز برای کمک مردم ستمدیده و مظلوم فلسطین کشورهای اسلامی در عمل با هم متحد شوند.
وزیر میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه کردستان ریشه ایران است، گفت: ظرفیتهای گردشگری فراوانی در استان کردستان به ویژه در شهر دیواندره وجود دارد که غار کرفتو یکی از این آثار عظیم گردشگری است.
ماموستا جلال مرادی با بیان اینکه زکات یکی از وسایل تضمین اجتماعی است که از طرف اسلام مطرح شده است؛ عنوان کرد: زکات باعث مصونیت کل جامعه از عوامل نابودی و تفرقه و فتنه و تباهی است.